Хто стоїть за вбивством захисника Жукового острова?

Анонс прес-конференції

26 травня було вбито Олександра Гончарова, мешканця района Корчувате, котрий намагався припинити незаконний намив піску на території заказника «Жуків Острів». На прес-конференції екологи та журналісти викладуть власну версію причин трагедії.

Також буде оприлюднено інформацію про посягання комерційних та владних структур на заказник, зокрема, про незаконну комерційну діяльність та спроби протиправного будівництва на його території.

Учасники: Моніка Матеова (дружина загиблого та свідок вбивства). Володимир Борейко (Київський еколого-культурний центр), Олексій Василюк (Національний екологічний центр України), Олексій Кутєпов, журналіст, Андрій Рипінський (ГО «Корчувате – наш дім»), громадянська ініціатива «Збережи старий Київ».

Місце проведення: «Укрінформ», улиця Богдана Хмельницького, 8/16

Час: Вівторок, 2 червня, 10-00

Контактна особа – Ігор Луценко 8067-467-62-53, громадянська ініціатива «Збережи старий Київ»

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!