Громада Слобідки проти забудови прибрежної зони Дніпра!!!

Ми - разом!!!
Ми - разом!!!

Сьогодні 12 лютого о 10 годині ранку мешканці Микільської Слобідки принесли до КМДА 2438 підписи за ВІДМІНУ рішення Київради №67/1901 ("Про зміну цільового призначення та передачу земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "МАЙК" для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціональних комплексів у складі комплексу готельно-офісного та торговельно-розважального призначення, житлово-офісного комплексу з апартаментами, яхт-клубу, дельфінарію та аквапарку, благоустроєних набережних між вул. Микільсько-Слобідською та просп. Броварським у Дніпровському районі м. Києва").

Підписи отримала начальник управління по роботі зі зверненнями громадян КМДА.

Вхідний номер КО-3662.

Під час передачі підписів була присутня знімальна група 5-го каналу . Є сподівання, що цей матеріал потрапить до ефіру і люди зможуть побачити, що є небайдужі.

Мешканці не збираються відступати, бо інакше. як вони кажуть - жити на Слобідці, як і в цілому в Києві, буде неможливо!!!

Владислав Синяговський, ХВ 

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!