Довідник найцінніших територій та об’єктів в межах Арбузинського, Доманівського районів Миколаївської області та м. Южноукраїнськ

Серія: Діаманти Бузько-степового біосферного ядра національної екомережі / Під ред. Г.В. Коломієць, Я.І. Мовчана. — К.: Громадська організація "Веселий Дельфін", 2008. — 80 с.

Наведено інформацію про об'єкти, що мають високу природоохоронну, історико-культурну, рекреаційну цінність (серед них розповідається про Бузький Гард), а також про види флори і фауни. Для місцевих жителів, фахівців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, державних підприємств атомної та гідроенергетики, лісового господарства, проектних та господарських організацій, громадян, громадських діячів, вчителів, школярів, студентів, любителів природи, усіх, хто цікавиться історією України та Європи.

Укладачі: М. Біляшівський, М. Товкайло, В. Ленченко, Р. Осадчий, С. Таращук, О. Деркач, Л. Патрушева, М. Парафіло. Макет: І. Сіренко, О. Терещенко. Фото на обкладинці: урочище Гард, О. Деркач, 2005.

Завантажити

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!