“Фотозйомка квітів-первоцвітів” – майстер-клас від Сергія Гладкевича

Центр Креативної Фотографії проводить майстер- клас відомого українського фотографа- натураліста Сергія Гладкевича на тему "Фотозйомка квітів - первоцвітів".

Сергій Гладкевич – фотограф-натураліст, людина, яка відчуває себе «своїм» в природі, і легко знаходить «спільну мову» з мишею-малятком і сірим хижаком, сіроманцем. Доскональне вивчення, особливостей поведінки, звичок тварин, відчуття стану природи, дає змогу Сергію, отримати такї прекрасні результати. Особливе, трепетне відношення до живого дозволяє перейти на особливий, довірчий рівень спілкування з дикою природою, коли фотографові прочиняються ретельно приховані від сторонніх таємниці цього загадкового світу.

Сергій поділитися з вами секретами зйомки природи в її первозданному виді. Під час майстер-класу Ви познайомитеся з різними системами й можливостями освітлення в природі, використанні штативів і різних пристосувань.

Слухачі зможуть познайомитися й спробувати в роботі платформу для макрозйомки, Velbon Super Mag Slider, яка забезпечує легкість і плавність роботи, використовується для точного фокусування при макрозйомці, а також, з штативами та моноподами Velbon, (традиційних і серії Р- МАХ) Конструкція штативів цієї серії включає запатентовану Стрижневу Систему Trunnion (Trunnion Shaft System, TSS).

Крім того, слухачі зможуть отримати корисні поради поведінки в природі, безпеки від спеціаліста-практика.

Майстер-клас відбудеться: 10 березня, початок в 19-00

Місце проведення: виставковий зал Київського міського Будинку природи, що знаходиться за адресою вул.Рогнединська,3 (поруч з метро Палац Спорту)

Організатори: Центр креативної фотографії, Національний екологічний центр України, Київський міський Будинок природи.

Запрошуються всі бажаючі! Кількість місць обмежена!
Обов'язкова реєстрація за адресою: info at creativephoto.com.ua

Контактні телефони:
8 067 463 36 74
8 044 234 4547

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!