ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ НЕ ВДАЛАСЬ!

18 березня 2008 року, в кінозалі клубу «БІНГО» (колишній Палац культури авіазаводу), було вчинено спробу  провести громадські слухання громади Святошинського району з питання будів¬ниц¬тва автомагістралі «Ірпінь-Київ» через Біличанський ліс з виходом на житловий масив Новобіличі.

Метою цього заходу було провести голосування і протиставити його результат думці мешканців Новобіличів, висловленій у «Зверненні-Протесті трьох тисяч шестисот п'ятнадцяти громадян України» проти знищення Біличанського лісу і перетворення Новобіличів у транспортний термінал Києва.

Звернення-Протест» було адресоване Президенту України, Прем'єр-Міністру України і Голові Верховної Ради України, а також Київському міському голові, Голові Святошинської районної в м. Києві Ради, прокурору Києва, і підписано виключно мешканцями Новобіличів.

Тепер же відбулась спроба одержати «рішення громадських слухань», проведених нібито в Святошинському районі Києва, в залі, який був на 90% заповнений жителями Ірпеня і студентами податкової академії з Ірпеня. Слухання було організовано так, що мешканці Новобіличів дізналися про них лише випадково, а студентів з Ірпеня завезено спеціально орендованими автобусами. У результаті – співвідношення людей в залі виявилось приблизно 450 ірпінців до 50 киян. Таким чином,  рішення громадських слухань було наперед запрограмовано (фальсифіковано) організаторами зібрання.

кологічний актив житлового масиву Новобіличі, який випадково дізнався про підготовлювану провокацію і без запрошення прийшов на це зборище псевдокиян – заявив протест з приводу підготовленої фальсифікації, жертвою якої мали стати Біличанський ліс і житловий масив Новобіличі. Цей протест був активно підтриманий представниками Української екологічної асоціації «Зеленій Світ», Ради ветеранів, і депутатами Святошинської районної ради від фракції БЮТ. У зв'язку зі скандалом, що утворився в залі, громадські псевдослухання закрилися. Ірпінчани завантажились на автобуси і відбули додому. Спроба фальсифікації думки киян не вдалася.

ле від ідеї розчленування Біличанського лісу для полегшення його розтаскування по частинах – його ініціатори не відмовились. І сумна доля мешканців масиву Новобіличі, яких ця афера занурює в пучину екологічної кризи, хвороб та інших бід – шахраїв-олігархів не зупинить.

днак досвід цієї невдалої фальсифікації свідчить про те, що все залежить від нас. Наша доля – в наших руках.

Так будемо ж пильними! Не дозволимо ізолювати себе від природи і все життя труїти автомобільними газами, як це вже відбулося з рештою районів Києва!
Підтримаємо екологічний актив Новобіличів, і перемога буде за нами!
«Но пассаран!»                              Комітет Біличанського лісу,   19.03.2008.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!