Екокриза – вмикай економ-режим!

В суботу, 25 квітня 2009, о 12.30, в Ботанічному саду імені академіка О.В. Фоміна на алеї магнолій (вул. Комінтерну,1) відбудеться екологічна акція до Дня Землі “Екокриза – вмикай економ-режим!”.

Молоді захисники планети звернуться до киян із закликом раціональніше використовувати ресурси Землі, особливо такі життєво необхідні, як вода, їжа і електроенергія, а також зменшувати побутові відходи, аби зберегти красу природи для наступних поколінь.

Протягом акції активісти Національного екологічного центру України продемонструють цікаві способи отримання електроенергії з сонячних батарей та від крутіння педалей на велосипеді, розкажуть про небезпеку сучасного споживацького стилю життя, та запропонують рішення для кожного індивідуально, і для планети в цілому.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Рибачук Поліна
Моб. +380975714241
Роб. (44) 3537841
email: polina at necu.org.ua
Національний екологічний центр України

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!