Дніпропетровські мисливці мордують ведмедицю


Дніпропетровські зоозахисники просять забрати на Закарпаття тварину, яка може померти у неволі. Вони випадково знайшли замордовану ведмедицю в одному з мисливських господарств. Екологи наголошують, що в Україні лишилося близько трьохсот клишоногих, тож на рахунку кожне життя.

Зараз ведмедиця-бранка сидить у тісній клітці й не може випростатися – занадто низька стеля. Замість зручної підлоги – залізні прути. Тварина на ланцюгу.

Спочатку люди вирішили, що це для вигулу. А коли побачили прейскурант із послугами мисливської бази, все зрозуміли. Оренда ведмедя для притравки мисливського собаки: 1 година – 50 гривень.

На ведмедиці тренують собак без огляду на те, що тварину занесено до Червоної книги. Скільки вона перебуває у клітці, хто власник і звідки взагалі взялася у павлоградських лісах, невідомо.

Джерело: tvi.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!