День Землі на Хрещатику

Хто ми і де ми живемо? Як важливо ставити собі такі запитання хоча б іноді.

Щоб згадати про нашу Землю та закликати людство дбайливо та турботливо ставитись до неї, 20 квітня на Хрещатику відбудеться святкування Дня Землі.

В програмі посмішки та веселощі, Могилянський театр на ходулях з феєричною ековиставою та екоквест для допитливих з призами та подарунками.

Тут можна буде познайомитись з організаторами заходу Всеукраїнською громадською організацією «Живою Планетою», Екоклубом «Зелена Хвиля» з Києво-Могилянської академії та велосипедним клубом "Велокс" Студентської Ради НТУУ "КПІ".

Водно-інформаційний центр запрошує побавитись мильними кульками, а Товариство охорони птахів познайомитись з пташиним світом. І це ще не все, кожний знайде собі забавку, а може і серйозну розмову та серйозну думку.

Згадаймо про Наш рідний гармонійний світ!

http://ecoclub.kiev.ua/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!