Чиновника, який продав два острови на Дніпрі, заарештовано

СБУ порушила кримінальну справу щодо екс-голови Обухівської райдержадміністрації Київської області. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Посадовцю пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 (умисне зловживання владою) Кримінального кодексу та обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Встановлено, що чиновник незаконно передав у 2008 році у власність дев'ятнадцяти фізичним особам два острови на Дніпрі загальною площею 10 га і 26 га водної гладі навколо них всупереч законодавству України, яке забороняє приватизацію об'єктів водного фонду. Досудове слідство триває.

Джерело: expres.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!