В Київській області “царські полювання” будуть реорганізовані в заповідники

Мінприроди України підтримало пропозицію Київського еколого-культурного центру реорганізувати два елітних мисливських господарства в Київській області - Дніпровсько-Тетерівське та Білозерське в біосферний заповідник та національний природний парк.

Сьогодні у столичній області України немає жодного заповідника чи національного парку, проте функціонує близько десятка елітних мисливських господарств - "царських полювань", де тварин вбивають найжорстокішими засобами.

З таким положенням миритися не можна. Тому, отримав наукові обґрунтування та клопотання від спеціалістів Київського еколого-культурного центру, Мінприроди України планує звернутися до прем'єр-міністра України Ю.Тимошенко з проханням дати доручення Київській обласний держадміністрації провести усі необхідні роботи з реорганізації Дніпровсько-Тетерівського та Бєлозерського спецмисливських господарств (що знаходяться, доречи, у підпорядкуванні Кабміну України та ДУСі) у заповідник та національний парк.

Довідки за телефонами 8-067-715-27-90.

Прес-центр Київського еколого-культурного центру

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!