Bergwaldprojekt – відновлення лісів Західної України

ГО "Молодіжний екологічний центр" запрошує з 15 по 27 липня 2008 року взяти участь у Швейцарсько–Українському проекті Bergwaldprojekt з відновлення лісів Західної України. Унікальна можливість вдосконалити набуті теоретичні знання, з вивчення питань, які стосуються флори та фауни, на практиці. Програма проекту складена таким чином, що кожному буде надана можливість спробувати свої можливості у будівництві лісової стежки та перешкод на гірській річці, просвітленні паростків хвойних дерев, пліч-о-пліч попрацювати та ознайомитися з методиками роботи як Швейцарських так і Українських лісничих.

Для участі у проекті потрібно надіслати заповнену анкету до 17:00 21 березня 2008 року на електронну адресу: [email protected] або [email protected] з позначкою Лопухово.

Телефон для довідок : 80442925060 Андрій 80637130905 Катерина

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!