Збір підписів проти весняного полювання в Білорусі

Білорусь - остання країна Європи, де досі дозволене варварське весняне полювання наптахів. Виснажені тривалим перельотом птахи повертаються у рідні краї. але там їх зустрічають дружним залпом з рушниць. Донедавна так було і в Україні. Але природоохоронці нашої країни, як і інших країн Європи, побороли цю варварську традицію і весняне полювання опинилось поза законом. І лише у братній Білорусі ніяк не вдається заборонити цю жорстоку традицію.

Наразі білоруські природоохоронці збирають підписи за закриття весняного полювання. Закликаємо і вас вкласти свою долю турботи у справі збереження білоруського неба від пострілів.

Роздрукуйте собі довільну кількість примірників підписного листа і надішліть зібрані підписи на адресу:

Беларусь, 220072, г. Минск,
ул. Академическая, 27
ГНПО "НПЦ при НАН Беларуси по биоресурсам"
(Институт зоологии)
Шпаку Алексею Викторовичу

by_birds.jpg

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!