Анонс прес-конференції та екскурсії: “Визначні вікові дерева Києва – зберегти чи знищити?”

4 вересня 2008 р. в 12-00, в Оргуському інформаційному центрі (Київ, вул. Урицького, 35 ) відбудеться прес-конференція та екскурсія для ЗМІ “Визначні вікові дерева Києва - зберегти чи знищити”.

Журналістам буде показана фото-галерея та кадастр визначних вікових дерев Києва, розказано про їх охорону та загрози існування. В прес-конференціі приймуть участь представники громадських екологічних організацій та державних органів.

Після прес-конференції для журналістів буде проведена екскурсія по місцях зростання визначних вікових дерев Київа. Прес-конференцію проводять Київський еколого-культурний центр, Екоправо-Київ за інформаційної підтримки ЕкГ “Печеніги”.

Довідки за тел.: 8-067-715-27-90
Директор КЕКЦ В.Борейко

Оригінальний пост: pryroda.in.ua/stepan

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!