Анонс: Танці довкола столичної ялинки

19 листопада о 12:00 в Українському національному агентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція «Танці довкола столичної ялинки», присвячена невиконанню чергової обіцянки столичної влади. Наприкінці 2007 р. Дружина охорони природи «Зелене майбутнє» провела кампанію проти встановлення на головній площі країни новорічної ялинки, складеної з живих дерев.

Тодішній голова Комісії Київради з екологічних питань Анатолій Коваленко письмово пообіцяв громадськості, що в 2008 році ялинка на Хрещатику буде штучною. Однак цього року міська влада проігнорувала торішні обіцянки і ялинка складатиметься з живих, тільки-но зрубаних дерев.

Київській владі лишається один місяць попереду, щоб змінити своє рішення та довести, що вона несе відповідальність за власні обіцянки.

Учасники прес-конференції:

  • Анжеліка Комарова, спілка вільних журналістів «Природа над усе»
  • Олег Андрос, Дружина охорони природи «Зелене майбутнє»
  • Олексій Василюк, Національний екологічний центр України

Для довідок:
8 097 502 75 51

Адреса УКРІНФОРМу: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. “Театральна”).
Контактні телефони: 279-22-42, 279-00-05.
Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!