Анонс : Прес-конференція «Відкрите звернення НЕЦУ щодо виділення коштів на ліквідацію наслідків повені у західних областях України»

4 серпня 2008 р. о 14.00 в інформаційному агентстві «РИА Новости» (вул. Станіславського, 3, офіс 50) відбудеться прес-конференція «Відкрите звернення НЕЦУ щодо виділення коштів на ліквідацію наслідків повені у західних областях України», у якій візьмуть участь представники громадської організації «Національний екологічний центр України» (НЕЦУ).

Прес-конференція організована у зв'язку із катастрофічною повінню у Західній Україні. За ситуації коли необхідно знайти значні кошти на ліквідацію наслідків стихії та докласти зусиль до мінімізації ризику повторення катастрофи у майбутньому, бюджетні гроші продовжують витрачатися на технологічно застарілі, екологічно небезпечні та економічно недоцільні проекти у енергетиці, зокрема на будівництво гідроакумулюючих електростанцій (ГАЕС).

Контакти:

Ігор Сіренко, голова НЕЦУ
тел. (8050) 547 6272 mail: i_sirenko at mail.univ.kiev.ua

Віктор Мельничук, виконавчий директор НЕЦУ
тел. (8050) 545 7574 mail: necu at i.kiev.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!