Анонс акції на Лисій горі в Києві

Шановні кияни та гості міста, друзі Лисої гори!

Наразі маємо добру нагоду допомогти чи не найціннішому природному об’єкту столиці та унікальній пам’ятці фортифікації світового значення. Дирекцією музею "Київська фортеця" підготовано акцію по прибиранню території Лисої гори від сміття, що накопичилося за зиму. Нагадаємо, така акція організовується не вперше, і дякуючи вам можна сказати, що минулорічні зусилля не пропали даром. Лиса гора таки стала чистішою. Що ж час продовжити. Вибачаємося, що акцію призначено на п’ятницю 28 березня, але в вихідний день наші доблесні комунальники транспорт на жаль надати не зможуть. Всіх, хто прийме участь в акції чекає безкоштовна карта-пам’ятка урочища та інформаційний матеріал про скарби Лисогір’я.

Збір о 10 годині біля в’їзду на Лису гору з боку вул. Саперно-Слобідської (проїзд до метро Видубичі). З собою бажано захопити пакети для сміття та рукавички.

Контактні телефони:

Моб. 8096-371-47-09

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!