Анонс: 6 червня о 19.00 – Уманська 14 – акція проти будівництва “храмового комплекса” в парку

У п'ятницю, 6 червня о 19.00 за адресою вул. Уманська 14 відбудеться акція проти будівництва так званого "Храмового комплексу" в Першотравневому парку (Солом'янський район).

Акцію організовує місцева ініціативна група, яка просить також інших киян прийти й підтримати їх.

Проїзд до зупинки "Караваєві дачі", потім 300 метрів вниз по вул. Уманській.

Замовником будівництва є православна церква УПЦ (МП). Треба зазначити, що "храмовий комплекс" є не лише церквою, але включає в себе господарські будівлі та паркінг на кількасот місць - також розташовані на території парку.
При цьому, в 15 хвилинах уже є інша церква цієї ж конфесії. Місцеві мешканці неодноразово зверталися до представників влади про неприпустимість будівництва в зеленій зоні, однак безрезультатно. Вони також зібрали кілька тисяч підписів проти будівництва. Мешканці впевнені, що одна будова в парку призведе до того, що згодом увесь він буде розданий під будівництво.

Контакти ініціативної групи:
(044) 242-82-18 або
8 (067) 864-16-46. Олена.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!